Prisma kropp och själ

Hej alla mina läsare och välkomna till ett wellness-inlägg som kommer att handla om massage. Jag har fibromyalgi och har blivit hjälpt genom en speciell massage som är för oss med fibromyalgi, det är nämligen så att jag har gått till ett företag som heter Prisma kropp och själ där det finns massagebehandlingar som är anpassade till oss med fibromyalgi. Det här är ett företag inom massage i Nybro med omnejd och jag ska vara tydlig med att det här med fibromyalgimassage bara är en av flera behandlingar som erbjuds. Prisma kropp och själ vänder sig till alla som vill få massage i Nybro med omnejd, och det finns både vanlig klassisk massage, gravidmassage och fibromyalgimassage, idrottsmassage, bindvävsmassage och barnmassage. Det finns flera andra slags massager också, men det kanske är enklast att du själv klickar dig in till Prisma kropp och själs egen sida och där läser om allt det som finns att tillgå. När det gäller den massage som hjälper mot fibromyalgi så är det en taktil massage med lätt beröring, och det är för att inte trigga igång smärta. När jag fick diagnosen fibromyalgi så fick jag veta att massage kunde vara skadligt. Det gäller inte denna slags massage, däremot kan andra massageformer som är mer kraftfulla orsaka en spridning av värken men denna taktila massage är så försiktig så den får mig bara att må väl. Jag kan inte annat än att tipsa er om Prisma kropp och själ oavsett om du har fibromyalgi eller inte. Massage kan göra underverk för de flesta personer och få oss att må så mycket bättre.