Kan vara bra med en massage ibland

Godmorgon alla läsare! Snart går vi in i den sista sommarmånaden och på något sätt känns det faktiskt lite skönt. Det är ingen höjdare att gå inomhus på fabrik samtidigt som det är strålande sol och varmt utomhus, visst får jag några timmar ute på eftermiddagen men då är jag såpass trött så jag orkar inte vara ute. Förra sommaren när jag kom tillbaka till jobbet gick jag på massage i slutet av första veckan och det var ett riktigt genidrag. Kroppen var inte riktigt van vid att lyfta tungt och så är fallet även nu. Jag känner redan efter en halv vecka att det har tagit riktigt hårt på mig, så frågan är om inte massage kan vara en framgångsfaktor även denna gången. Däremot är det inte säkert om jag hinner med att gå på någon massage den här veckan utan jag kanske får spara det till början av nästa vecka. Jag har en del att stå i hemma som måste göras, så det får gå före. Det bästa med massage är att få alla muskelknutar upplösta, jag har så lätt för att få knutar speciellt långt upp på ryggen och det kan vara väldigt otrevligt. Mitt yrke kräver en hel del lyft och det är väldigt många arbetsställningar som inte är ergonomiskt anpassade. Jag arbetar väldigt mycket på olika höjder så ibland får man stå och sträcka på sig medans man andra gånger får böjar sig väldigt långt ner. Dock tycker jag om mitt jobb otroligt mycket och har inga funderingar på att sluta, utan jag försöker gå på massage och andra behandlingar emellanåt för att hålla framförallt ryggen i skick. Det är givetvis ett plus att massage också är så otroligt skönt, men jag använder det mest för att min kropp ska må bra. Nu är min rast över så det är dags att gå tillbaka i arbete.