Jag har blivit förälskad i yoga

God dagens på er! Hoppas att er dag flyter på som den ska och att ert humör är på topp. Denna fina tisdag tänkte jag skriva ett inlägg till er och berätta om när jag provade på yoga i Helsingborg för ett tag sedan.

Tidigare har jag varit väldigt anti yoga, jag har alltid trott att det inte har varit en träningsform för mig eftersom jag är väldigt stel i kroppen. Jag hade fått för mig att det bara var viga människor som gick på yoga, därför kändes det som att den dörren redan var stängd för mig. För några veckor sedan berättade en kompis för mig att hon hade börjat gå på yoga i Helsingborg, hon frågade även om jag ville följa med. Då berättade jag hur jag såg på yoga och hon bara skrattade åt mig, hon talade om för mig att yoga är för alla som är intresserade av det. Det slutade med att jag senare följde med henne på ett pass, något som jag verkligen är glad att jag gjorde. Trots att jag är väldigt stel i kroppen och inte var särskilt bra på yoga tyckte jag ändå att det var väldigt roligt och avslappnande. Sedan dess har min uppfattning om yoga verkligen ändrats och jag har bestämt mig för att fortsätta med det, det är verkligen en träningsform för alla som min vän sa. Efter vårt pass tillsammans har jag varit på ett till, för att bara ha varit på två pass tycker jag mig ändå se en framgång. Det är nog snarare så att jag förstår helheten och övningarna bättre, men med tiden kommer jag nog bli vigare och bättre på yoga i helhet. Jag kan starkt rekommendera er alla att prova på yoga om ni inte har gjort det tidigare, kanske blir ni förälskade i denna träningsform precis som jag. Ifall ni vill gå på yoga i Helsingborg kan jag rekommendera er om företaget Min Lilla Vrå, det är dit jag har gått och kommer fortsätta gå till.