Hitta ro i vardagen

Tjenare bloggen! Nu så här en dryg halvtimme in på arbetsdagen så känner jag redan hur motivationen börjar tryta och längtan tillbaka till semester är redan stor. Det har varit tre hektiska veckor av ledighet som inte alls bidrog till så mycket lugn och ro som jag kanske trodde, därför känner jag nu att det hade varit skönt med thaimassage eller någon annan form av behandling som kan få mig att slappna av och kanske hitta den där avkopplingen som jag trodde semestern skulle göra. Igår var första dagen under hela min ledighet som jag var hemma i Alingsås, en gång på nästan en månad. Mina dagar har istället spenderats längs vår fina kust och även om det kanske inte har varit riktigt det vädret som vi önskade så måste jag säga att västkusten alltid levererar en härlig semesterkänsla. Nog om ledighet och semester, nu är det tillbaka till rutinerna som gäller och någonstans känns det faktiskt lite skönt. Visst hade man gärna befunnit sig på stranden nu eller fortfarande legat kvar i sängen, men jag tror nog att jag kommer komma in i rutinerna till slut. För mig kommer det nog vara viktigt att hitta på någonting de närmaste helgerna och även på kvällarna efter jobbet, thaimassage är något som garanterat kommer att boka tid för under någon kväll här i veckan. Det har kanske inte blivit några tuffa pass på gymmet eller något slitigt projekt hemma på huset, men det känns verkligen att kroppen har arbetat en hel del och det blir väl så när man är ute väldigt mycket. Då tänker man inte riktigt på att vissa saker är fysiskt ansträngande utan man kör bara på och njuter av sin lediga tid. Så kommer den här slitna känslan sen när man är tillbaka till vardagen, men då finns det alltid lösningar och för mig blir det thaimassage.