Alla borde testa massage

Hallå där och välkommen till ännu ett blogginlägg! Massage är något som vi ska prata om idag och det är någonting som jag förknippar med lyx, avslappning och läkning. Sommaren började väldigt bra med kanonväder i några veckor, men lagom till det att industrisemestern började så försämrades vädret avsevärt mycket och det har inte varit mycket häng på stranden för min del. Då får man istället hitta alternativ på annat och därför fick jag som nyinflyttad i Helsingborg se vad staden mer kunde erbjuda utöver havet. Jag måste säga att Helsingborg är en stad med både positiva egenskaper men även negativa, varpå utbudet av massage och skönhetssalonger verkligen är positivt. Med tanke på att jag kommer från en liten by långt ut i skogen så är jag inte riktigt van vid att man har flera alternativ för saker och ting. Där jag kommer från så finns det en restaurang, en mataffär och en frisörsalong. Därför känns det väldigt bra att nu kunna ha valmöjligheter och kunna hitta på saker. Tidigare i inlägget så sa jag att massage skulle vara lite av dagens samtalsämne. Jag har under min semester varit på massage hela tre gånger och det var faktiskt relativt nytt för mig. Nu efter tre besök så känner jag att det nästan är ett måste för alla att någon gång gå på en massagebehandling, oavsett om man har några problem med kroppen eller inte. Jag blir alltid som en ny människa och känner verkligen hur kroppen bara mjukas upp, som industriarbetare känns det extra bra att ge kroppen en skön behandling. Varje dag på jobbet så bär jag tungt och när helgen är runt hörnet så känner man verkligen hur det börjar slita på kroppen. Nu vet ni vad ni ska göra på en av era semesterdagar, massage är svaret!